Παρουσιάζοντας το Corvina Cloud 2.0

Κατασκευασμένο για τη Βιομηχανία με όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις για αυτόν τον κλάδο.

Είναι το πρότυπο για τη συνδεσιμότητα στο βιομηχανικό Cloud και είναι η δεύτερη φάση της ανάπτυξης του Corvina Cloud.

Μιλάει τη γλώσσα του εργοστασίου.

Το Corvina Cloud 2.0 είναι κατασκευασμένο με τη τελευταία τεχνολογία ειδικά χαρτογραφημένη για επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και ανοχή σφάλματος. Ως πλατφόρμα ανοικτής και ασφαλούς διαχείρισης συνδεσιμότητας που βασίζεται στο cloud, σας δίνει τον έλεγχο της επιχείρησής σας.
Το Corvina Cloud 2.0 συγκεντρώνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα εργοστάσια σε μία φιλική προς το χρήστη, προσβάσιμη και ασφαλή πλατφόρμα. Οι βιομηχανικές επιχειρήσεις όλων των ειδών μπορούν να βελτιώσουν τις διαδικασίες, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να λάβουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις που οδηγούν σε αυξανόμενα έσοδα, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και αυξάνοντας δραματικά την εμπειρία των πελατών σας.

Τι χαρακτηρίζει το Corvina Cloud ?

Η συντριπτική πλειοψηφία των προσφορών cloud εφαρμογών προέρχονται από τον κόσμο της πληροφορικής, ο οποίος στον τομέα της βιομηχανίας έχει περιορισμούς. Αυτά τα όρια εμφανίζονται καθαρά στα arrays κάτω από το cloud, όπου εξακολουθεί να υπάρχει μια τεράστια ποικιλία πρωτοκόλλων. Παρόλο που το OPC UA pub / sub over TSN είναι το πρότυπο επικοινωνίας, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για όλες τις συσκευές πεδίου να “μεταναστεύσουν” σε αυτή την επικοινωνία. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλές συσκευές παλαιού τύπου και αυτές χρειάζονται πύλη IIoT.
Αυτό είναι όπου ο τομέας της πληροφορικής έχει δυσκολία και όπου το Corvina Cloud 2.0 υπερέχει

Προστατεύστε τους πελάτες και την επιχείρησή σας με πολυεπίπεδη ασφάλεια για να προστατεύσετε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις συσκευές, τα δεδομένα και τα συστήματα αποθήκευσης σας.

Βελτιώστε την αξιοπιστία των υπηρεσιών

Αποκτήστε την υψηλότερη αξιοπιστία με όσο το δυνατόν πιο πραγματικές απομακρυσμένες ειδοποιήσεις για τον εντοπισμό και την ανταπόκριση σε ασυνήθιστη δραστηριότητα στη συσκευή IIoT. Αναλύστε τις ιστορικές τάσεις για να προωθήσετε την οικονομικά αποδοτική προβλεπτική συντήρηση.

Μειώστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με το Analytics

Η εξάλειψη απρόβλεπτων δαπανών με αυτοματοποιημένους ελέγχους που βασίζονται σε συγκεκριμένους κανόνες μειώνουν το συνολικό κόστος της εγκατάστασης.

Αύξηση των εσόδων με υπηρεσίες IIoT

Μετατρέψτε τα προϊόντα σας σε συνδεδεμένες υπηρεσίες. Με το Corvina Cloud 2.0, μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα νέες υπηρεσίες, να διατηρήσετε το κόστος υπό έλεγχο και να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών με νέους τρόπους που οδηγούν σε επαναλαμβανόμενα έσοδα. Προσθέστε και άλλες υπηρεσίες στο μέλλον, όπως πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, διαφορετικές προσεγγίσεις επιχειρηματικών μοντέλων σε διάφορες αγορές κ.λπ.

Εφαρμογές Βασισμένες στο Cloud