Η Alpha Motion A.E. έχει επιλέξει τις περισσότερο γνωστές εταιρίες στο χώρο του βιομηχανικού αυτοματισμού και του ελέγχου κίνησης με παγκόσμιο δίκτυο διανομής των προϊόντων τους. Έχει δε την επίσημη αντιπροσώπευση και την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης τους.

FUJI ELECTRIC

Η εταιρεία FUJI ELECTRIC περιλαμβάνει στα προϊόντα της Ρυθμιστές Στροφών (Inverters) από 0,12 – 400 KW, κατάλληλων για οποιαδήποτε εφαρμογή οδήγησης κινητήρων εναλλασσόμενου ρεύματος.

PARKER

Η εταιρία PARKER περιλαμβάνει στα προϊόντα της: Bηματικούς κινητήρες, σερβοκινητήρες (AC brushless), standard και microstepping drives (200 έως 50800 βήματα ανά περιστροφή) γραμμικούς σερβοκινητήρες, AC brushless servodrives, positioning controllers (pc-based,stand alone) γραμμικά και περιστροφικά συστήματα μετάδοσης κίνησης (linear_rotary tables) με ιμάντα ή βίδα ballscrew, μεγάλης ακρίβειας και υψηλών ταχυτήτων, ειδικά για συνεργασία με βηματικούς κινητήρες και σερβοκινητήρες καθώς και ηλεκτρικά έμβολα (linear actuators).

KOLLMORGEN

Η εταιρεία KOLLMORGEN περιλαμβάνει στα προϊόντα της σερβοκινητήρες (AC brushless), AC brushless servodrives, positioning controllers.

THOMSON

Η εταιρεία THOMSON γραμμικά και περιστροφικά συστήματα μετάδοσης κίνησης (linear_rotary tables) με ιμάντα ή βίδα ballscrew, μεγάλης ακρίβειας και υψηλών ταχυτήτων, ειδικά για συνεργασία με βηματικούς κινητήρες και σερβοκινητήρες καθώς και ηλεκτρικά έμβολα (linear actuators).

BAUMULLER

Η BAUMULLER είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής των ηλεκτρικών συστημάτων αυτοματισμού και κίνησης. Παρέχει λύσεις από user interface και motion control software (π.χ. PLCopen), μέχρι software modules για όλες τις γνωστές εφαρμογές ελέγχου κίνησης και ρομποτικής

WITTENSTEIN ALPHA

Η εταιρία WITTENSTEIN ALPHA διαθέτει μειωτήρες μεγάλης ακρίβειας (πλανητικούς και standard) υψηλής ροπής, κατάλληλους για προσαρμογή σε βηματικούς κινητήρες και σερβοκινητήρες.

RTA

Η εταιρία RTA διαθέτει standard και ministepping drives (200 έως 12000 βήματα ανά περιστροφή).

eWON

Την τελευταία δεκαπενταετία, κατέστη ηγετική εταιρεία στην αγορά έξυπνων προϊόντων που βασίζονται στο Internet με απομακρυσμένη πρόσβαση και συνεργάζεται με κατασκευαστές PLC και συστημάτων αυτοματισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

UniOP / EXOR

Η οικογένεια UniOP της EXOR περιλαμβάνει οθόνες HMI οι οποίες είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 100 παραλλαγές – παρέχοντας την ευελιξία να καλυφθούν οι απαιτήσεις οποιασδήποτε εφαρμογής καθώς και της τιμής.Οι οθόνες χειρισμού της UniOP περιλαμβάνουν μοντέλα από απλή οθόνη με πληκτρολόγιο έως υψηλών επιδόσεων μοντέλα με οθόνη αφής και υψηλής ανάλυσης γραφικά καθώς και πλήρη workstations.

POSITAL FRABA

Η εταιρία POSITAL FRABA παράγει παλμογεννήτριες και αισθητήρια ελέγχου θέσης υψηλής ακριβείας

SENSOPART

Η SENSOPART διαθέτει πληρη γκάμα φωτοηλεκτρικών αισθητηρίων : Από την ανίχνευση χρωμάτων και αντίθεσης έως την παρακολούθηση θέσης και ρομποτικών εφαρμογών, προσφέρει μια ποικιλία αποτελεσματικών λύσεων αυτοματοποίησης καλύπτοντας πλήθος εφαρμογών στη βιομηχανία.

YASKAWA

Η YASKAWA είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες που κατασκευάζει inverters, σερβοενισχυτές, προηγμένα συστήματα ελέγχου θέσης, καθώς και βιομηχανικά ρομπότ.
Η εταιρεία YASKAWA / VIPA controls είναι ο βασικος μας προμηθευτής σε PLCs