Προφίλ - Alpha Motion SA

Alpha Motion AE
Οι καλύτεροι στον έλεγχο κίνησης
και στον αυτοματισμό υψηλής τεχνολογίας
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προφίλ

Η Εταιρεία
H Alpha Motion Α.Ε ιδρύθηκε το 1994 από τον κ. Αργύριο Σανίνο παραμένοντας για αρκετό διάστημα ως ατομική εταιρεία. Η νομική της υπόσταση ως Ανώνυμη Εταιρεία πραγματοποιήθηκε το 2002.

Ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιήθηκε από την αρχή  ήταν  ο Βιομηχανικός Αυτοματισμός Υψηλής Τεχνολογίας και η Ρομποτική. Πιο συγκεκριμένα δόθηκε  έμφαση και απόλυτη εξειδίκευση στον έλεγχο της κίνησης ( Motion Control ).  Μια διαδικασία που απαιτείται  στην βιομηχανική παραγωγική διαδικασία , στον Αυτοματισμό , και την  εξέλιξη  των σύγχρονων μηχανών κάθε μονάδας.
   
Ο έλεγχος της κίνησης αποτέλεσε απαρχής το αντικείμενο και τον κύριο στόχο της εταιρείας.  Για την επίτευξη του η Alpha Motion ,  πρώτη από όλους στην ελληνική αγορά εισήγαγε , μελέτησε , εγκατέστησε , και εφάρμοσε  τους ειδικού τύπου κινητήρες της ρομποτικής – τους Σερβοκινητήρες  ( Servo Motors ) και τους βηματικούς κινητήρες (stepper motors).  

Η Alpha Motion ξεκίνησε τον εξειδικευμένο αυτοματισμό του ελέγχου κίνησης και εφαρμογών Ρομποτικής σε μια εποχή που ελάχιστοι είχαν την τεχνογνωσία να ασχοληθούν με αυτό.
Οι Σερβοκινητήρες και οι Σερβοενισχυτές ήταν για την εποχή εκείνη άγνωστα αντικείμενα για τον περισσότερο κόσμο.

Οι συγκεκριμένοι κινητήρες καθώς και μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων γύρω από αυτούς όπως ενισχυτές ( servo ή stepper drives ) , ελεγκτές Θέσεως (Positioning Controllers ) , πλανητικοί μειωτήρες , παλμογεννήτριες , ειδικού τύπου Ηλεκτρομηχανικά συστήματα , ρυθμιστές στροφών,  αποτελούν το κύριο μέρος των προϊόντων που συνθέτουν τις εφαρμογές ελέγχου κίνησης.

Η Alpha Motion συμπληρώνοντας 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά , έχει διαδραματίσει ένα από τους σημαντικότερους ρόλους στην εκβιομηχάνιση των παραγωγικών διαδικασιών και στην ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών.
Με γνώμονα την εξειδίκευση της , ανέπτυξε και εξέλιξε το αντικείμενο της σε πολλούς τομείς της βιομηχανικής δραστηριότητας.

Η Alpha Motion έχει πάντα την σωστή λύση  για την κατασκευή κάθε είδους μηχανήματος που πρωτεύοντα ρόλο παίζει η κίνηση η ταχύτητα , η ακρίβεια , η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η οικονομία.
Η αυτοματοποίηση των μηχανών έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας, την βελτίωση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος,  την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού , καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Alpha Motion με την υπογραφή συνεργασιών με παγκόσμια καταξιωμένους ξένους οίκους, εξασφάλισε την εισαγωγή στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, που συνέβαλαν στον στόχο που ήταν ο σύγχρονος βιομηχανικός αυτοματισμός και ο έλεγχος της κίνησης.

Η έξυπνη ιδέα των πολλών εξειδικευμένων συνεργασιών ,  έδωσε την δυνατότητα να έχει κανείς στο ράφι του , πάντοτε το πλέον εξελιγμένο προϊόν που θα έδινε λύση σε όποιο πρόβλημα αναδυόταν. Ικανότητα με μακροπρόθεσμη προοπτική και όχι βραχυχρόνια στατικότητα με στείρες δυνατότητες.

Σημαντικότατος παράγοντας είναι η διαχρονική εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού της Alpha Motion. Παλαιά και νέα στελέχη, συμμετέχουν, σε τεχνικά σεμινάρια και παρουσιάσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ευρωπαϊκό χώρο και διοργανώνονται από τους συνεργαζόμενους οίκους της. Αποτέλεσμα, το πάντοτε άψογα τεχνικά κατηρτισμένο προσωπικό , έτοιμο όχι μόνον να δώσει την λύση αλλά και να την πραγματοποιήσει.
Έτσι η Alpha Motion συνεχώς ενημερώνει τους πελάτες και συνεργάτες της ώστε να είναι πάντα στο κέντρο των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς η Alpha Motion  διευρύνει συνέχεια  την  γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της ενώ παράλληλα η μακροχρόνια τεχνογνωσία της στον αυτοματισμό εξασφαλίζει την άρτια τεχνική υποστήριξη τους. Αυτό δίνει την ασφάλεια στον πελάτη και  στον συνεργάτη ότι θα βρίσκουν πάντα την ιδανική λύση στις εφαρμογές τους και   αναδεικνύει την Alpha Motion ως το πλέον σημαντικό κέντρο Βιομηχανικών Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας.
Όλες οι επιλογές γίνονται και είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας 25 χρόνων και εκατοντάδων εφαρμογών.

Από την αρχή της πορείας της η Alpha Motion κατέχει ηγετική θέση στο χώρο έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό των σύγχρονων εγκατεστημένων εφαρμογών, με ακόμα μεγαλύτερη ικανότητα να ολοκληρώνει πάντα πρωτότυπες εφαρμογές νέας τεχνολογίας. γεγονός που μεγαλώνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό και χαρακτηρίζει την  Alpha Motion ως σχολή και σημείο αναφοράς.

Η Alpha Motion  εδραιώθηκε στον χώρο του Βιομηχανικού Αυτοματισμού Υψηλής Τεχνολογίας κάνοντας αργά και σταθερά βήματα , με σκοπό την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη της , του συνεργάτη της, του έργου της.

Με αυτό τον προσανατολισμό επένδυσε καταρχήν σε ανθρώπινο δυναμικό , εξασφάλισε διεθνείς συνεργασίες παγκοσμίως γνωστών οίκων και  δημιούργησε μεγάλου οικονομικού μεγέθους Stock για την άμεση ανταπόκριση τεχνικής υποστήριξης.

Με αυτό τον προσανατολισμό κοιτάει και τώρα το μέλλον , οραματίζεται τα επόμενα βήματα , εκπαιδεύεται – δημιουργεί – αναπτύσσεται και θέτει πάντοτε υψηλότερους στόχους για να τους κατακτήσει.


Alpha Motion AE
Λεωφόρος Μαραθώνος 72
19009. Πικέρμι Αττικής
Τηλ : 2108227470,2108227472
Φαξ : 2108253787
email : info@alpha-motion.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο